2012-04-05 23:33 #0 av: Exxozzie

Detta är en "fördjupning" eller fortsättningen på våra allmänna regler. Dessa ska självklart också följas. Dessa regler gäller endast för dig som vill diskutera köpta produkter. Läs noga igenom dessa, så du vet vad du ska tänka på innan du gör ett inlägg.

1.) För att få diskutera eller tipsa om en köpt produkt måste innehållsförteckningen finnas med i inlägget.

2.) För att fråga om eller diskutera en köpt produkt ska inlägget ligga i gruppen “Köpta Produkter”.

3.) Om ett inlägg ligger i en annan grupp än “köpta produkter” ska du förutsätta att det är ett recept, huskur eller liknande som efterfrågas; alltså inte tips eller förslag på köpta produkter. Ligger inlägget i “Köpta Produkter” är det köpta produkter som efterfrågas. Detta ska både du som läser ett nytt inlägg och den som skapar en ny tråd tänka på. Alltså:

  • a) Om du som skapar en tråd vill ha tips på köpta produkter ska du välja gruppen “Köpta Produkter”.
  • b) Om du som skapar en tråd vill ha tips på recept, huskurer eller liknande ska du välja “Skönhetsrecept”, “Råvaror” eller den mest passande gruppen.

4.) Vid diskussion om en råvara/ingrediens är det okej att nämna en köpt produkt där råvaran ingår, även om tråden ligger i en annan grupp än “Köpta Produkter”. Innehållsförteckningen ska dock finnas med.

Vad händer om reglerna inte följs?

 

Regel 1.) Om detta inte följs tas inlägget bort

Regel 2.) Inlägget kommer att förflyttas av värd eller medarbetare

Regel 3.) Max 1 tips på köpt produkt per tråd. Övriga tas bort. Om ditt inlägg är det 2:a tipset på en köpt produkt kommer alltså inlägget tas bort. Skapa därför en ny tråd om ditt tips i gruppen “Köpta produkter” och länka till ditt inlägg i den gamla tråden. Där kan man sedan fortsätta att diskutera den köpta produkten.

Regel 4.) Se åtgärd 1.


- Vill du ha tips på hur du gör när du ska köpa dina skönhetsprodukter? Läs vår artikelserie om köpta produkter!

- Glömt att läsa övriga sajtregler? - Dessa hittar du här.

- Vill du veta hur du ska använda sajten Skönhetsrecept iFokus? - Läs det här.

 

---

Bild på framsida: http://morguefile.com/