Köpta Skönhetsprodukter

Bra hudvårdsprodukter för torr hy?

2011-10-28 23:00 #0 av: [Suomilaura]

Någon som har lite bra tips mot torr hy? Är endast torr i ansiktet.

Några bra produkter? Något man kan fixa själv?

Tacksam för tips :)

Anmäl
2011-10-30 21:07 #1 av: Exxozzie

Det finns en hel del.

Man kan ju göra en kräm eller använda ett tunt lager olja att smörja in med.

Något som har fungerat hur bra som helst på mig är regnvatten. Man byter ut kranvattnet mot regnvatten när man tvättar ansiktet. Eller sköjer en sista gång med regnvatten innan man smörjer in sig.

Annars, om man redan använder tvål (eller annat lödder i ansiktet) kan man byta ut det mot yoghurt. Det finns lite olika recept eller artiklar man kan få lite tips av. :)

 

Anmäl
2011-11-08 21:50 #2 av: jeessiikaa

Du skulle ju kunna använda bodylotion eller bodybutter i ansiktet, eftersom de krämerna brukar vara fetare än ansiktskrämer, ett tips är BodyShops Bodybutter, den fungerar jättebra för mig, jag använder den även i ansiktet, den är helt lagom fet och är inte kladdig efteråt :)

Anmäl
2011-11-08 22:00 #3 av: Zynell

Jag skulle inte rekommendera bodyshops produkter. De brukar ofta innehålla just silikoner, mineraloljor osv. Det är inget bra för huden. Jag brukar aldrig direkt rekommendera ett märke utan en produkt ur ett märke. De flesta märken brukar ha en produkt eller flera som inte är någon höjdare.

#0 Allt beror på vilken prisklass det handlar om. Men om du vill ha en billigare variant skulle jag rekommendera Niveas Pure & natural. Den är fri från mineraloljor, silikoner osv. Men det är också i stort sätt den enda produkten ur Niveas sortiment jag skulle rekommendera. Resten är i stort sätt fullt av skräp.

Anmäl
2011-11-09 00:10 #4 av: [Suomilaura]

Är intresserad av produkter i alla prisklasser :)

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.