Köpta Skönhetsprodukter

Ögonbryn. jag behöver hjälp nu.

2012-11-20 15:19 #0 av: julklappen

Jag undrar om någon här vet ? om det finns någon tatuerare i Nyköping som tatuerar Ögonbryn och vad kostar det i så fall? måste man betala hela summan på en gång? Är det någon som har tatuerade ögonbryn och vad finns det för risker och är ni nöjda med dem eller?

Anmäl
2012-11-21 21:38 #1 av: Andina

Jag har inte tatuerade ögonbryn och jag tror inte jag kommer att göra det heller - även fast jag har velat många gånger.

Jag har i och för sig bara sett två st med tatuerade ögonbryn. En äldre kvinnas ögonbryn var helt förfärliga - det var som ett enda tjockt streck de hade tatuerat ovanför varje öga, riktigt illa. En ung tjej hade visserligen väldigt mycket bättre och finare ögonbryn tatuerade, men det syntes så tydligt direkt att de var tatuerade.

Jag vill att tatuerade ögonbryn ska se så naturliga ut som möjligt - och det tycks inte vara det allra lättaste att få till.

Jag använder mig av svart/brun ögonskugga (torr) som jag 'målar på' med ganska hård pensel ibland. Det har förvånat många när jag berättat att jag använt ögonskugga, så de ser nog ganska naturliga ut... ;)

Allting är möjligt tills det är bevisat som omöjligt - och till och med då är det omöjliga
kanske bara omöjligt än så länge."  /Pearl Buck · Medarbetare på Healing

Anmäl
2012-11-23 15:41 #2 av: julklappen

Bättre med tatuerade ögonbryn än inga alls.

Anmäl
2012-11-23 16:03 #3 av: Andina

Ja, så är det nog! Jag har ju, men tunna och ganska osynliga - trots att jag är mörk.

Jag hoppas att du hittar en bra tatuerare, som kan visa dig på jobb h*n har gjort, om det blir så att du bestämmer dig för att tatuera.

Allting är möjligt tills det är bevisat som omöjligt - och till och med då är det omöjliga
kanske bara omöjligt än så länge."  /Pearl Buck · Medarbetare på Healing

Anmäl
2012-12-02 00:37 #4 av: WilmaP

Om man inte har några ögonbryn/har väldigt ljusa så kan man väl lika gärna måla de som tatuera? Föreställer mig också att det ser mycket onaturligare ut med tatuerade än målade, fast jag har inte den blekaste då jag aldrig sett någon med tatuerade & jag förstår inte heller vart jag får den känslan ifrån. ^^ Sen blir det ju mycket billigare att måla de istället men å andra sidan lite mer jobb.

Anmäl
2012-12-03 13:02 #5 av: TatsuOni

#4 Har man inga ögonbryn alls så blir det i slutändan dyrare att måla dem om man gör det varje dag hela livet än en engångskostnad för en tatuering. Dessutom så blir det ju garanterat vattenfast:) Har sett ett par tatuerade ögonbryn (på TV) som var gjorda av en riktigt skicklig tatuerare. De såg verkliga ut och såg ut att ha riktiga hårstrån tills man såg dem på riktigt nära håll.

Värd för hår. Medarbetare på te.

Home is where the heart is ~ http://tatsu.blogg.se/

Anmäl
2012-12-03 17:05 #6 av: WilmaP

#5 Ja, det har du ju rätt i! Men isåfall tycker jag verkligen att man ska gå till någon riktigt duktig så att det blir helt rätt, inte kul om man blir missnöjd ju då de sitter i ansiktet & är väldigt svårt att dölja. :)

Anmäl
2012-12-03 17:51 #7 av: TatsuOni

#6 Ja det gäller verkligen att kolla upp tatueraren innan och studera dennes tidigare arbeten. Bättre att måla tills man hittat någon som verkligen kan sin sak. Kan nog vara värt att åka till en annan stad också om det finns någon som kan ögonbryn där.

Värd för hår. Medarbetare på te.

Home is where the heart is ~ http://tatsu.blogg.se/

Anmäl
2012-12-05 21:28 #8 av: mikkan01

Finns ju såna som specialiserar sig inom tatuering av ögonbryn, alltså inte vanliga tatuerare. Sett många bra resultat av det, har en vän som noppat bort sina ögonbryn nästintill helt & hållet. Hon gick och tatuerade dem...man ser ju att det är tatuerat om man kollar närmre, men det blev riktigt, riktigt bra! Ska man göra det så bör man väl kolla upp noga efter en som är riktigt bra och inte ta första bästa, kan sluta upp i riktigt hemska ögonbryn...=)

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.