Skönhetsrecept

Torr hy men ändå glänser ansiktet??

2013-07-30 00:44 #0 av: madeleinepa

Alltså min hud har varit som den är nu i flera år, säkert sen 6-7:an. Hyn är jätte torr och mitt ansikte blänker/glänser. Inte så att om man rör i ansiktet att det känns fettigt. Utan det är mer som att mitt ansikte är polerat eller vad man ska kalla det. Ni vet gubbar som har rakade skallar, deras huvuden kan ju glänsa och så gör min panna och nästipp. Det är verkligen inte kul. Jag vill ha det matt. 

Har inte vad jag kommer på sett någon som har likadant som mig, dom flesta har så det är fettigt tror jag. Men mitt ansikte är som sagt inte fettigt utan glänser bara väldigt mycket.


Har någon nå tips? Samma problem? Förslag?

Kan nästan inte ens gå osminkad när jag ska någonstans för man ser i lampljus hur det glänser och blänker i ansiktet mitt...såsnällanågonhjälpmigStorgråter

Anmäl
2013-07-31 19:26 #1 av: zazzmi

Det finns en massa bra ansiktsmasker för sådant. Gå in i en kosmetikaffär och fråga efter en bra produkt. Jag har liknade problem, Jag brukar bara lägga på en BBcream på morgonen eller bara lite puder. och aniktsmask en gång i veckan. :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.