Köpta Skönhetsprodukter

makeupborst-rengöring

2014-08-23 16:34 #0 av: ilenna90

är det nån som använt den här makeupborst-rengöringen från hm? det stod nämligen inga instruktioner överhuvudtaget och efter att jag sprayat borsten blev den jättekladdig och kändes mer ofräsch än innan O_o ska man spraya och sen skölja eller hur är det tänkt? 

http://www.hm.com/se/product/29567?article=29567-A

Anmäl
2014-08-25 21:17 #1 av: [mia323]

Jag skulle nog  själv provat diskmedel och vatten.

Anmäl
2014-08-29 06:39 #2 av: TatsuOni

Jag har använt en sådan. Sprayade på borstarna och torkade av på en ren handduk som jag inte är rädd om. Upprepade sedan detta tills borstarna var rena.

Värd för hår. Medarbetare på te.

Home is where the heart is ~ http://tatsu.blogg.se/

Anmäl
2015-03-10 15:59 #3 av: Officielle

Den där produkten är endast fräscha upp borstarna för stunden och inte djuprengöra de vilket man måste göra. Du sprayar produkten några gånger på borsten du vill rengöra och gnuggar sedan runt borsten i cirkelrörelser på en handduk, toapapper eller liknande. Sedan kan du använda borsten och den är då lite renare än den var innan men jag rekommenderar ändå att du rengör dina borstar "på riktigt" då man inte vill att det börjar samlas en massa bakterier i dem. Glad

Sweet as sugar, cold as ice, break me once i'll break you twice. 

Anmäl
2015-05-14 20:25 #4 av: Cazzos

Jag tvättar mina genom att hälla ca 1 msk olivolja+1 msk diskmedel på en tallrik, doppa borsten i vardera ingrediens och gör cirkulära rörelser i handflatan tills det löddrat ganska mycket och du ser att löddret inte är smutsigt längre, sen gör du samma rörelser i handflatan fast under rinnande vatten tills allt lödder är borta Glad

Sen måste du hänga dem upp- och ner under natten så att de får torka och du kan använda dem nästa morgon. Låter du de ligga på sidan så kommer vattnet att rinna in i borsten och lösa upp limmet så håren lossnar!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.