Sajten Skönhetsrecept iFokus

Ny sajtvärd!

2015-05-12 15:41 #0 av: DiamondIce

Hej på er!

Som ni ser är jag ny sajtvärd för skönhetsrecept.ifokus, Felicia heter jag! 

Nu är det dock så att jag bara är tillfällig sajtvärd. Det kommer vara medlemmen Officielle som tar hand om sajten, och tanken är att hon ska ta över som värd så småning om. Hon är bra mycket kunnigare än jag är och passar bättre till jobbet! Glad Men jag ska låta henne presentera sig själv! 

Vi ses på sajten!

Anmäl
2015-05-12 16:49 #1 av: Officielle

Precis som Felicia skrev här ovan är det jag som ska ta hand om sajten. 

Jag är mycket intresserad av naturlig hudvård och hårvård och även av andra naturliga behandlingar. Intresset för naturliga behandlingar har funnits i ett par år men jag har ännu mycket att lära!

Eftersom att jag är ny här och aldrig har varit medarbetare på någon sajt här tidigare kan det ta ett tag innan jag lär mig allting. För att hålla sajten så aktiv som möjligt får ni gärna komma med förslag om artiklar och annat kul som vi kan ha på sajten. 

Just nu går jag på gymnasiet och kommer därför inte kunna vara särskilt aktiv under dagarna. Mest aktiv kommer jag vara under eftermiddagar, kvällar och såklart under helger! Glad

Sweet as sugar, cold as ice, break me once i'll break you twice. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.