Skönhetsrecept

Bareminerals foundation powder

2016-03-18 15:47 #0 av: Majaannamiapia97

Hej!
Jag hade tänkt att testa bareminerals foundation powder men undrar vilken man ska ta. Det finns ju orginal, matte, veil och sedan vet jag inte riktigt. Men jag får oljig hy i hela t-zonen och vid ögonen av vanlig flytande foundation. Om jag inte har foundation får jag aldrig oljig hy utan kan få mer torr hy om jag inte använder någon kräm för torr hy. Man kan säga att jag har kombinerad hy. Vilken sorts bareminerals ska man satsat på? Och man behöver inte ta puder ovan på det va? Tacksam för svar:)

Anmäl
2016-04-11 21:50 #1 av: sosom11

Jag har alltid använt fondation men har slutat med det helt nu. Jag har testat bareminderals powder foundation, vilket passade bäst men det var inte bra. Jag hade bisque typ varje dag och sunscreen efter solsemestrn. Har precis samma hud som dig, använder just nu bara lite conciler under ögongen ibland  om jag ska på fest men sminskar mig annars som vanligt.

EW

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.