Skönhetsrecept

DIY setting spray

2016-08-19 13:46 #0 av: Moln32

Börjar skolan nästa vecka, på Måndag. Jag sminkar (inte foundation, concealer) mig till skolan för att utan kan jag se trött ut och har mått psykiskt dåligt över mitt utseende. För att sminket inte ska se "dammigt/kakigt" ut som kan uppstå och ska hålla på plats hela dagen så använder jag ett setting spray från Nyx! Den bästa jag testat, fungera sjukt bra, ser "flawless" ut!

Insåg i Onsdags att den har tagit slut!xo Beställde en ny och idag fick jag att min order har behandlats/skickats och tar 1-5 vardagar. Tror inte den kommer fram innan Måndag..

Vet ni om man kan göra ett eget setting spray som fungera bra och håller sminket på plats hela dagen? Vet ni vad man mer kan göra med fixing plus från Mac mer än att bara spraya den över ansiktet för att få bort kakigt/dammigt? Har den men håller inte sminket på plats då den är ett fixing spray, håller iaf inte mitt Sminkspe plats..

Tacksam för ALLA svar, blandar alltid ihop setting spray och fixing spray så menar tvärtom om jag råkat blanda ihop dem.
Tack i förhand!

Anmäl
2016-08-20 11:34 #1 av: Zachis

Vad för smink brukar du använda? Mascara, puder mm?

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.