Köpta Skönhetsprodukter

Tandblekning hemma vs tandläkare

2017-11-04 14:59 #0 av: zara89

Jag har tänkt att göra en tandblekning då mina har blivit till viss del gulfärgade efter många års av snusning. Jag har försökt göra en del research på nätet och vilka vägar man kan gå. Att göra hos en traditionell tandläkare kan kosta upp till 3000kr (!?) under tiden om man gör det hemma har jag hittar för 300kr.

Visst man förstår varför det är dyrare hos en tandläkare för de har hög timkostnad och resultat kanske blir bättre för de har nog en del hel erfarenhet men ändå. Är själva substansen de använder den samma som de man kan göra hemma?

Jag har beställt från Vittleende.com och tandblekningen kom igår. Den billigaste kostar 300kr och den dyraste 500kr därifrån men jag valde att köpa den dyraste.

Men frågan är om resultat blir densamma eller om det är bortkastade pengar. Många verkar ju nöjda men denna extrema prisskillnad gör mig lite skeptisk. Vore ju underbart om det fungerade! Återstår att se. 

Har ni någon erfarenhet av detta? Dela gärna med er!

Anmäl
2017-11-04 15:16 #1 av: Sindri

Viktigt när du gör tandblekning är att tänderna är helt fria från plack och andra beläggningar. Det kan vara värt att kosta på en tandhygienist som polerar tänderna innan.

Och överskrid inte tiden för blekning! Gör hellre en till gång om ett tag.

Använder du bara rätt grejer sedan så blir det lika bra hemma som hos tandläkaren.
Jag har bara köpt i USA och använt och varit nöjd. Det är remsor man sätter på tänderna. Nu har jag dock slutat dricka grönt te och har inte använt något på flera år, så har du slutat snusa behöver du kanske bara göra det en-två gånger.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.