Sajten Skönhetsrecept iFokus

När kan jag bleka håret igen?

2018-11-13 11:16 #0 av: Kaninlover4life

Hej!
Jag hade sen tyo ett år tillbaka haft blekt år. Jag färgade det nu för c 1,5månad sedan brunt. Men jag vill jättegärna färga det blont igen! (Hemmafärgning, typ silverblont)

När kan jag bleka det igen för att slita så lite som möjligt på håret, kan ja höra det nu?

Anmäl
2019-01-14 01:30 #1 av: taxarärbäst

vänta tills du har en utväxt? vad använder du för att bleka? jag brukar använda Schwarzkopf BlondMe produkterna som är lätta att använda! rekommenderar för då slipper du köpa nytt hela tiden

Anmäl
2019-02-02 21:38 #2 av: Kaninlover4life

Du kan bleka nu om du vill. Bästa du kan göra är att lägga i en stark blekning först. Nästa dag lägga i en silverblond på det, efter det silverschampo om det behövs.

Lägg INTE i en silverblond direkt, du kommer inte få ett bra resultat.

Anmäl
2019-02-21 17:54 #3 av: TatsuOni

Nu var det ett tag sedan du skrev (kan tipsa om hår.ifokus för framtida frågor, då det är lite mer aktivitet där). Men för att slita så lite som möjligt, så bör man vänta minst en månad mellan varje blekning, om du bleker flera gånger. Och se till att vårda håret med inpackningar som innehåller protein och fukt.

Värd för hår. Medarbetare på te.

Home is where the heart is ~ http://tatsu.blogg.se/

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.