Skönhetsrecept

Hur håller jag min hudrutin?

2019-01-13 23:20 #0 av: sob0u

Hej!

Jag kan aldrig hålla min hudrutin, börjar alltid så bra och tvättar ansiktet, har kräm dom första dagarna sen slutar jag alltid. tips på hur jag ska ha det som en rutin som jag följer varje dag?

Anmäl
2019-01-14 00:21 #1 av: Jojaton

Varför slutar du? Är det för att du glömmer eller? 😊

Att göra det i samband med tandborstning hjälpte mig mycket. Nu har jag fallit ur det lite men när jag jobbade i butik (nu pluggar jag hemifrån) kunde jag inte somna om jag inte rengjort ansiktet och smörjt in mig ordentligt, precis som att jag inte kan sova om jag missar att borsta tänderna. Men det är lite svårt att veta vad som kommer funka bäst för dig om man inte vet orsaken. Att ha ett ”schema” som man prickar i varje dag kan ju också hjälpa, gör man något i 30 dagar blir det en rutin så man kan ju pricka av varje dag i en månad tex.

 Johanna - @mysheltiesam

Anmäl
2019-01-14 01:27 #2 av: taxarärbäst

jag glömmer också skönt att inte va ensam....jag är en finnig röra😂😭

Anmäl
2019-01-14 02:13 #3 av: panini

Det här med rutiner kan vara jobbigt, speciellt när det kommer till att ge tips till andra Skämtar Jag själv gör det aldrig vid en speciell tid, utan försöker bara se till så att jag gör det. Och sen så har jag försökt att göra det till en rolig grej, så att jag tar med min högtalare och spelar min favoritmusik och sjunger under tiden (lyssnar inte så mycket på musik annars så det blir liksom "lyx").  Jag kan ha svårt för att ta tag i saker, så jag försöker göra det i samband med andra grejer, ex. äta-ta vitaminer-borsta tänderna-tvätta och smörja ansiktet eller duscha-smörja ansiktet-kamma håret osv, så att det liksom går på löpande band innan jag tillåter mig att slappa igenGlad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.